ING Lease Nederland

Uw partner in leasing

Over ING Lease

ING Lease is een zelfstandig opererende Nederlandse leasemaatschappij, die onderdeel is van ING Groep N.V. Wij werken nauw samen met andere bedrijfsonderdelen van ING, waardoor wij u een deskundig financieel totaaladvies kunnen aanbieden, afgestemd op de specifieke wensen van uw bedrijf.

ING Lease is op dit moment een van de top-3 leasebedrijven in Nederland en is actief in diverse branches, zoals transport en logistiek, automotive, industrie, grondverzet en grafisch. ING Lease biedt financieringen direct aan eindgebruikers, maar ook via vendors.  

 

Kennis van uw sector en uw bedrijfsmiddelen

ING Lease heeft veel kennis in huis van uw branche en uw bedrijfsmiddel. Per bedrijfsmiddel staat een team van specialisten klaar om u te adviseren over de verschillende leaseoplossingen. En iedere leaseconstructie wordt precies op de wensen van uw bedrijf afgestemd. Hebt u een seizoensgevoelige onderneming? Dan krijgt u van ons wisselende termijnbedragen. Of u kiest voor een hoge eindbetaling en lage periodieke termijnen, afgestemd op de restwaarde en de met het bedrijfsmiddel te genereren cash-flow. Wij kunnen u een objectief en gefundeerd advies over de keuzemogelijkheden geven. En met een blik die constant op úw toekomst gericht is.